Puur Beweging

Ontmoet een paard, ontdek jezelf! 

Coachen met paard bij Puur Beweging


Iedere sessie bij begint met het verkennen van de werksituatie. In een allereerste sessie houdt dit in dat we de omgeving zullen verkennen, want onze paarden leven 24 uur per dag buiten. Met de paarden op afstand vertelt Annemieke waarom het paard zo waardevol is tijdens het coachgesprek. De woorden kuddedier, prooidier en vluchtdier, die je vast wel vaker gehoord hebt, krijgen meer betekenis voor je. Stel ook gerust je vragen over paarden, zodat je open de eerste ontmoeting met het paard in kunt stappen.


Ontmoet een paard, ontdek jezelf!


Dit is mijn motto en dat bied ik ook aan. Vaak gebeurt er al zo veel, dat de ontmoeting ook meteen een opdracht is. Het mooie hiervan is, dat je niet in de gaten hebt dat je al een opdracht uitvoert. Je kunt echt contact maken met het paard. En dat is waar paardencoaching over gaat. Leven in het moment en contact maken met wat is.


Natuurlijk heb ik ook andere opdrachten beschikbaar, zoals 'loop met het paard aan een touwtje' of 'laat het paard over de balkjes lopen'. Vrijwel direct ervaar je wat er gebeurt tussen jou en het paard. Kom het gewoon ervaren!


Aan het einde van de sessie evalueren we hoe je het ervaren hebt en welk inzicht je hieruit meeneemt naar huis. Het is deze paardenwijsheid-ervaring, die je zal helpen wanneer je leervraag in je leven aan de orde komt.


Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek om te ontdekken of de klik er tussen ons is en mijn werkwijze bij je wensen aansluit. Telefoonnummer van Annemieke is 06 28 200 880


Wat past bij jou? Kijk eens op deze pagina


Een coachtraject

Een coachtraject bestaat uit een intake, drie tot zes inhoudelijke sessies en een afrondingssessie. 

Wil je de opzet van Puur Beweging Coachtraject inzien? Klik hier

Wil je het stappenplan van Puur Beweging Coachsessie inzien? Klik hier