top of page

Puur Beweging werkt met leskaarten. Een leskaart bestaat uit 5 lessen van 1 uur per les. Bij de les inbegrepen zit het poetsen, opzadelen of optuigen om te rijden, longeren of ander grondwerk. Na de les wordt de kaart geknipt. De leskaart is 3 maanden geldig vanaf de dag van de eerste les.

Lessen dienen 48 uur voor de les afgezegd te worden per Whatsapp of telefonisch, anders is Puur Beweging genoodzaakt de lesprijs in rekening te brengen. Bij slecht weer als storm, extreme regenval of hitte kan in overleg de les kosteloos verplaatst of afgezegd worden.

Een proefles is mogelijk om kennis te maken. De les wordt in rekening gebracht als losse les of als eerste les van de dan aan te schaffen leskaart.

Tarieven:
Losse les per uur             € 45,- incl. 9% btw
Leskaart van 5 lesuren  € 175,- incl. 9% btw​

Paardrijles Plus

Het communicerend rijden


Het communicerend rijden draait om de relatie tussen mens en paard. De manier waarop paarden communiceren is non-verbaal. Daarom is er in de les, naast de rij-technische vaardigheden aandacht voor:
•    Intenser contact met het paard
•    Het verfijnen van je hulpen zodat het paard jou beter begrijpt
•    Balans tussen denken (in het hoofd) en voelen (met het lichaam)


De PLUS in Paardrijles Plus staat voor aandacht voor jou en jouw communicatie met het paard.

Paarden zijn erg sensitief en bereidwillig. Het is zeer de moeite waard om aandacht te besteden aan jouw communicatie met het paard.

Het levert je op dat je fijngevoeliger leert rijden, zodat je ervaart dat het paard echt voor jou gaat werken. Het laat je anders denken. Meer in de denkwereld van het paard, waardoor je benadering positiever, creatiever en vaak ook met meer humor wordt. Je wordt duidelijker , krijgt meer begrip voor het paard en wordt scherper in je analyse van zijn gedrag en natuurlijke behoeften. Mooie aanwinst toch?!

~ (paard) vriendelijk ~

~ verbondenheid ~

~ waardevol ~

bottom of page