Puur Beweging

Ontmoet een paard, ontdek jezelf! 

Leidinggevenden, managers

  • Bewust worden van jouw kwaliteiten als leider?
  • Of heb je een coachvraag waar je graag meer grip op wilt krijgen?

De paarden hebben mij laten zien dat leiding geven een zware taak is met grote verantwoordelijkheden. In de paardenwereld geldt de axioma: leiden of geleid worden. De meeste paarden volgen liever dan ze leiding geven, maar... Iedereen kan leiding geven, echter de kwaliteit en effectiviteit van verschilt ENORM!

De paarden en ik laten je ervaren waarom jouw kwaliteiten werken of waar je het kunt aanscherpen. Ik werk altijd vanuit het geheel. Is je communicatie congruent en hoe ervaar je dat bij de ander? Durf je dat te benoemen voor oprecht contact? Toets je talenten aan het paard!
Ondersteuning bij veranderingen
De wens of behoefte om te veranderen ontstaat pas wanneer de huidige situatie op één of andere manier niet meer biedt wat je graag wil. 

Meer zelfinzicht met paardenwijsheid


Deze prachtige werkvorm is verrassend leerzaam!


In deze coachsessie word je met behulp van de 40 kaarten behorend bij het boek 'De Weg van het Paard' uitgedaagd jouw brandende levensvraag te onderzoeken.De kaarten inspireren je en nodigen je werkelijk uit contact te maken met jouw levensvraag.


Voorbeelden van levensvragen zijn:

  • Ik wil mijzelf zijn, maar wie ben ik nu werkelijk?
  • Hoe pak ik het aan om mijzelf ... (krachtiger, onafhankelijker, moediger,...) te voelen?
  • Hoe kan ik de relatie met mijn ... (moeder, kind, partner, vriend,...) vernieuwen?
  • Wat heb ik nodig nu ik vastloop ... (in mijn relatie, op mijn werk,...)?
  • Waar moet ik mij bewust van worden?
  • Aan welke kwaliteiten moet ik meer aandacht besteden om meer succesvol te zijn?


Wat levert het je op?

De coach helpt je anders te kijken naar je levensvraag. Door een ander licht te laten schijnen op een voor jouw lastige vraag, geeft je inzicht en maakt je bewust van wat je nog niet (zeker) wist. Dit helpt je om andere keuzes te maken en geeft je moed om buiten je comfortzone te durven handelen.


Wat gaan we doen?

Puur Beweging heeft een digitaal werkboek gemaakt, die we stap voor stap kunnen volgen. Na de sessie ontvang je het werkboek met de door jou getrokken kaarten in je mailbox.


De sessie bestaat uit drie delen:

1. Het herformuleren van je levensvraag, zodat je hier goed mee kunt werken.

2. Het pakken van de 5 kaarten volgens de stappen uit het werkboek. Iedere kaart staat voor de verschillende niveaus van bewustzijn. 

3. Het geheel wordt zichtbaar nu alle kaarten getrokken zijn en samen het geheel vormen. in de nabespreking geven we er woorden aan en maak je de connectie met je levensvraag.


Paarden?

In deze sessie wordt er niet gewerkt met paarden.

Het is wel mogelijk om met mooi weer de sessie 'tussen de paarden' te laten plaatsvinden. Soms komt een paard je steun bieden of komt een paard de ligging van de kaarten veranderen. Wat brengt het paard jou als kers op de taart?


Wat doen we zeker niet?

We gaan geen kaarten leggen. Geen voorspellingen doen. Absoluut geen zweverig gedoe. We blijven met alle benen op de grond!


Investering

€ 45,- inclusief 21% btw voor maximaal 1,5 uur.

Bach Bloesem Therapie

Mentale ondersteuning met hulp van de natuur.


Consult + flesje remedies € 35,- p.p.