top of page
Annemieke_edited.jpg

Annemieke Blokzijl

Levenscoach

Telefoon

+316 28 200 880

Email

Werklocatie

Nabij De Balij

Pijnacker

Mijn verhaal

Hallo!

Op de foto zie je Annemieke Blokzijl met haar Fjordenmaatje Thor. Zij zijn al 17 jaar een prachtige combinatie, die al vele mensen tot bloei en groei hebben laten komen.

Annemieke is een enthousiaste dame uit 1979, die het meest tot haar recht komt in de natuur. Geboren in Drenthe is zij dol op het bos met haar bomen en planten. Zou dit haar interesse hebben gewekt in Bach Bloesems en de spirituele betekenis uit de Keltisch cultuur voor bomen en seizoenen? Nu ze ruim 20 jaar in het westen woont, zijn ook het strand, de zee en de duinen een heerlijke plek om uit te waaien. Dit doet ze dan ook elk jaar met haar man en zoon tijdens de Strand-6-daagse.

Annemieke startte in 2007 Puur Beweging op. Een coachpraktijk voor kinderen met autisme. Dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot het voeren van coachgesprekken met volwassenen over onderwerpen uit het leven gegrepen (lifecoaching) en het geven van paardrijlessen aan kinderen en volwassenen met specifieke vraagstukken over de omgang met het paard. Paardvriendelijker en ongedwongen - niet zoals het hoort, maar zoals het werkt. Hoe werkt het voor jou? 

Het dagelijks leven vult Annemieke met ontspanning dat ze haalt uit het doen van Hatha Yoga en Biodanza. Rijden met Thor in de natuur blijft natuurlijk het allerleukste!

Werkervaring

2007 - heden

2019 - 2022

2010 - 2011

Puur Beweging in omgang met mens en paard.

Paardrijles Plus - Levenscoaching - Workshops - Paardencoaching - Bach Bloesem Therapie

Paardencoach voor Stichting Perspektief Den Haag.

Mannen en vrouwen coachen met paarden, die door huiselijk geweld of arbeidsuitbuiting in de opvang zijn terecht gekomen.

Teamcoaching met paarden teams van hulpverleners.

Paardencoach - Equitherapeut voor Horsewise, Leusden

Kinderen met uiteenlopende problematiek als ASS begeleiden met paarden voor het verbeteren van zelfredzaamheid, emotieregulatie en groei van zelfvertrouwen en positief zelfbeeld.

bottom of page