top of page

Levenscoaching sluit zo prachtig aan bij de natuur. Het komt zoals het komt en mag zijn zoals het is, hoewel het de kunst is om de balans te vinden in wat er op je afkomt en hoe het je raakt. Dáár spreken we over of we ervaren in stilte. 

Afspraken dienen 48 uur voor de les afgezegd te worden per WhatsApp of telefonisch, anders is Puur Beweging genoodzaakt het sessie-bedrag in rekening te brengen.

 

​​Tarieven:
Coachingssessie per uur      € 115,- incl. 21% btw

Rittenkaart van 3 sessies      € 300,- incl. 21% btw

Rittenkaart van 5 sessies      € 495,- incl. 21% btw

* Zakelijke tarieven zijn bovenstaande bedragen exclusief 21% btw.

Levenscoaching

Wij bieden de levenscoaching aan in de buitenlucht in relatie tot de natuur en eventueel met paarden (paardencoaching).

Hoeveel sessies neem ik af?

Dat is helemaal aan jou! In een traject kun je alle stappen doorlopen om daadwerkelijk een verandering door te zetten en de oude gewoonten te doorbreken. Een traject wordt altijd op maat gemaakt. Een traject bestaat uit 3 of 5 sessies en kunnen variëren van werkvorm.

Welke werkvormen zijn er per coachingssessie?

  • Wandelcoaching  Een wandeling door de Balij of een kopje koffie aan het water. 

  • Paardencoaching Ervaar het paard eens van dichtbij. Wat doet dat met  jou?

  • Paardencoaching met paardrijden tijdens de paardencoachsessie is niet gebruikelijk, maar zeker mogelijk! Ook zonder ervaring mag je gedragen worden door het edele dier.

  • Duo-coaching  Met z'n tweeën werken aan jezelf én je relatie? Of ontdekken hoe je de ander in zijn proces kunt ondersteunen? Duo-coaching geeft inzicht in hoe de ander denkt en leert, zodat je dichterbij elkaar komt door begrip, inzicht en acceptatie.

  • Coachen met archetypen  Met de mooie kaarten behorend bij het boek 'De weg van het Paard' van Linda Kohanov krijg je in dit coachgesprek prachtige inzichten over waar je nu staat en naar toe gaat.​

Coaching in de natuur

De natuur brengt ons rust en stilte. Zij biedt ons prachtige metaforen en schoonheden. 

Een wandeling in de natuur terwijl we aandacht geven aan wat benoemd mag worden. 

Een sessie in de natuur werkt zo helend en krachting. 

Kom en ervaar het zelf.

Paardencoaching in Pijnacker

De paarden helpen je het coachproces te versnellen. Paarden zijn meesters in samenwerken, want zij zijn kuddedieren. Tevens hebben zij het vermogen om emoties waar te nemen en incongruentie in je communicatie te herkennen. Zodra we deze informatie van de paarden krijgen, kunnen we meteen inspelen op wat in jou nu gezien mag worden. Het proces van zelfontplooiing wordt meer oprecht, versnelt en verdiept zich op hetzelfde moment.

bottom of page